Stel uw Mercedes-Benz samen Maak een proefrit Neem contact op Uw maximale leasebedrag

Over Mercedes-Benz Financial Services

Trots op Privélease

Sinds de jaren 90 biedt Daimler Mobility AG, het moederconcern van Mercedes-Benz Financial Services Nederland, wereldwijd financiële diensten aan. We danken ons succes aan een aantrekkelijk en innovatief producten- en dienstenaanbod, dat continu verbeterd wordt.

Trots zijn we op onze merken Mercedes-Benz en smart. Trots zijn we ook op het product Privélease, waarmee we u als particuliere klant volledig kunnen ontzorgen. Mercedes-Benz biedt een uitgebreid Privélease product én extra service. U kunt op ons sterke merk vertrouwen. 

Neem contact met ons op


Vind uw Mercedes-Benz dealer

Uw Mercedes-Benz dealer

In de veelgestelde vragen hebben we veel informatie voor u verzameld. Mocht uw vraag daar nog niet beantwoord zijn, dan is Mercedes-Benz Financial Services het aanspreekpunt voor meer informatie over private lease. Uw Mercedes-Benz dealer helpt u graag bij:

  • Vragen rondom onze auto's: niemand kent uw (toekomstige) Mercedes-Benz beter dan onze specialisten.
  • Het maken van een werkplaatsafspraak voor onderhoud, schadeherstel, reparatie en vervanging van banden.

Mercedes-Benz Financial Services

Ravenswade 4
3439 LD Nieuwegein

Telefoonnummer: (030) - 605 98 07
E-mailadressales-mbfsnl@daimler.com

KvK-nummer: 30079040
Wft-vergunningnummer: 12013436

Wat u zich wellicht afvraagt

We informeren u graag, ontdek meer over private lease.

Kan ik ook privé leasen zonder BKR registratie?

Nee, als leasemaatschappij zijn wij verplicht om het aangaan van private leaseovereenkomsten aan de Stichting BKR door te geven. Dankzij een toetsing bij Stichting BKR kunnen we u verantwoord krediet verstrekken. Uw financiële verplichtingen, waarvan het private leasecontract er één is, hebben invloed op de ruimte die u heeft voor de nieuwe aan te vragen lening of hypotheek. Met het accepteren van uw aanvraag weet u dat u ook financieel zorgeloos van uw auto kunt genieten.

Kan ik vooraf een aanbetaling doen of mijn auto inruilen?

U kunt het maandbedrag verlagen door van te voren een aanbetaling te doen of uw huidige auto in te ruilen, ook als dit geen Mercedes-Benz is. Uw dealer taxeert de waarde in de showroom.

Wat kan ik doen als ik mijn maandbedrag niet meer kan betalen?

Wanneer u het maandbedrag niet meer kunt betalen, neemt u zo snel mogelijk contact met ons op. Samen bekijken we of we uw contract wellicht kunnen aanpassen zodat het weer binnen uw budget past. Wanneer u uw baan onverhoopt bent verloren, kunt u een beroep doen op de kosteloze ontslagdekking.