Stel uw Mercedes-Benz samen Maak een proefrit Neem contact op Overzicht modellen

Onze Private Leasemodellen

Welk model past bij mij?

Dat begint met een belangrijke wedervraag: hoe wilt u uw auto gebruiken? Uw antwoord stelt vereisten aan het model dat het beste bij u past. Er is altijd een Mercedes-Benz die in uw gebruiksbehoeften en levensfase voorziet. Houd bij het maken van een keuze rekening met:

  • De grootte en het type model, zoals een limousine, coupé of juist meer ruimte met een estate?
  • Het aantal te rijden kilometers en de daarbij best passende aandrijving. Kiest u voor een benzine, hybride of een elektrisch model? 
  • Het energielabel en verbruik.
  • De looks, hoe ziet u het exterieur en interieur het liefst?
  • Handige opties en accessoires, zoals een automaat of trekhaak.
Kies hier het model dat bij u past en stel deze naar wens samen!

Het Private Lease maandbedrag


Rijdt u liever een ruimere B-Klasse of een luxer aangeklede A-Klasse? Of droomt u van de CLA, die met een jaar langere looptijd ook het overwegen waard is?

Uw toekomstige Mercedes-Benz, de duur van het contract en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt bepalen uw Private leasetarief.

Wilt u het berekende maandbedrag verlagen of heeft u juist ruimte over binnen uw budget? Het tarief is op een aantal manieren te beïnvloeden.

 

Beïnvloed het leasetarief door:

  • Uw nieuwe auto anders te configureren, u ziet direct wat het financiële verschil is.
  • Een langere looptijd te kiezen voor een lager maandbedrag. Voor een kortere, flexibelere looptijd liggen de bedragen iets hoger. 
  • Minder danwel meer inbegrepen kilometers te selecteren, om het tarief respectievelijk te verlagen of verhogen. 

The best or nothing

Met een nieuwe Mercedes-Benz, gefabriceerd door de uitvinders van de automobiel, heeft u de laatste techniek in handen. Uw auto is veilig, modern, schoon en zuinig.

Achter het stuur geniet u van comfort dat volledig aan uw eigen standaarden tegemoetkomt. U rijdt geen Mercedes-Benz waarbij u genoegen neemt met de keuzes van uw voorganger en zijn gebruikshistorie. Tot slot hoeft u daarvoor uw spaargeld niet aan te spreken, want met private lease betaalt u voor het gebruik van uw auto één vast bedrag per maand.