Stel uw Mercedes-Benz samen Maak een proefrit Neem contact op Overzicht modellen

A-Klasse Hatchback

Met de Private Lease voorraadactie bereikbaarder dan ooit!


Stel hier uw A-Klasse samen

Voorraadactie

Geniet nu tijdelijk van €90 extra voordeel!

Met onze tijdelijke voorraadactie geniet u nu van €90 extra voordeel op onze voorraadmodellen van de A-Klasse Hatchback.

 

Meer informatie over de voorraadactie

*Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Private Lease, looptijd 60 maanden, 10.000 km per jaar voor een A 180 Business Line. Consumentenadviesprijs van € 40.863,- incl. kosten rijklaar maken. Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€ 150 eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp, vervangend vervoer, ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2023. De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering.

De A-Klasse Hatchback

Een jong en dynamisch karakter, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. De nieuwe Mercedes-Benz A-klasse verlegt de grenzen van moderne luxe en heeft een revolutionair interieurdesign. Elk detail kan volledig worden aangepast op uw wensen, rijstijl en behoeften.

Inclusief alle kosten, exclusief zorgen.

Gecombineerd met Private Lease is uw nieuwe A-Klasse dichterbij dan ooit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. U hoeft niets te regelen, dat doet de Mercedes-Benz dealer voor u.

Kies het aantal kilometers en de gewenste periode dat u wilt rijden en stel vervolgens eenvoudig uw eigen Mercedes-Benz A-Klasse samen.

Stel hier uw A-Klasse samen en bereken uw maandprijs!

Interieur van de A-Klasse

In het interieur van de A-Klasse worden de inzittenden volledig omarmd. Het dashboard, de middenconsole en de portierbekleding lopen vloeiend in elkaar over, waardoor voor het aangename 'wraparound'-effect wordt gezorgd. Deze feature is bij de A-Klasse net zo uniek als de ruime keuze aan sierdelen voor het interieur en de indirecte verlichting die voor een vriendelijke ambiance zorgt.

Exterieur A-Klasse

De belijning van de A-Klasse volgt volledig onze designfilosofie van sensuele puurheid. De oppervlakken zijn nu nog puristischer vormgegeven, de details nog opvallender. Chique, toch?

 

Stel hier uw A-Klasse samen!

Zo zorgeloos mogelijk

Anders dan wanneer u een auto koopt, weet u met Private Lease precies wat u maandelijks betaalt. Op de brandstof na zijn bijna alle kosten inbegrepen!

Bij Private Lease van Mercedes-Benz mag u service op niveau verwachten, dus de services zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. De verzekering is inclusief ongevallen inzittendendekking, verhaalsbijstand en internationale hulp onderweg. Met onze ontslagdekking kunt u de overeenkomst kosteloos beëindigen in het geval van onvrijwillige werkloosheid. U kunt op ons vertrouwen.