Stel uw Mercedes-Benz samen Maak een proefrit Neem contact op Uw maximale leasebedrag

Mercedes-Benz A-Klasse Limousine

Private Lease bereikbaarder dan ooit

vanaf € 429 per maand


Configureer uw Mercedes-Benz A-Klasse

Just like you

De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse: heeft een revolutionair gevoel. En ziet er ook zo uit. Als limousine met een dynamisch en elegant silhouet toont hij zich van zijn sportieve kant. En met de nieuwe MBUX-spraakbediening is hij ook nog eens heel aanspreekbaar. Deze limousine biedt vooral meer van alles: meer ruimte, meer comfort, gewoon meer A-Klasse.

Inclusief alle kosten, exclusief zorgen

Gecombineerd met private lease is uw eigen A-Klasse dichterbij dan ooit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. U hoeft niets te regelen, dat doet de Mercedes-Benz dealer voor u.

Kies het aantal kilometers en de gewenste periode dat u wilt rijden en stel vervolgens eenvoudig uw eigen Mercedes-Benz A-Klasse samen.

1 Hoe lang wilt u privé leasen?
2 Hoeveel kilometers rijdt u per jaar?

U least een Mercedes-Benz A-Klasse Limousine vanaf per maand.

Stel uw Mercedes-Benz A-Klasse Limousine samen

Risicovrij rijden met private lease

Mercedes-Benz Business Solutions

De Mercedes-Benz A-Klasse Limousine is ook verkrijgbaar als Business Solution-uitvoering. Dit betekent dat uw A-Klasse Limousine standaard al zeer compleet is uitgerust. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, velgen, bekleding én een aantal aanvullende opties. Alle Business Solution-uitvoeringen zijn optioneel te upgraden naar de Business Solution Luxury of Business Solution AMG, eventueel aangevuld met het luxe en comfort verhogende Plus-pakket. De Plug-in Hybride uitvoeringen worden standaard geleverd als Business Solution Luxury Limited en zijn optioneel te upgraden naar de Business Solution AMG Limited. Zo bent u ervan verzekerd dat u de weg op gaat met een zeer volledig uitgeruste Mercedes-Benz!

Lees meer over Business Solutions

Zo zorgeloos mogelijk

Anders dan wanneer u een auto koopt of financiert, weet u met private lease precies wat u maandelijks betaalt. Bijna alle kosten zijn inbegrepen! Het enige dat u buiten het leasetarief betaalt zijn de brandstof en eventuele kosten als verkeersboetes. Dat is bij de nieuwe A-Klasse prima te overzien.

Bij Privélease van Mercedes-Benz mag u service op niveau verwachten, dus de services zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. De verzekering is inclusief ongevallen inzittendendekking, verhaalsbijstand en internationale hulp onderweg. Met onze ontslagdekking kunt u de overeenkomst kosteloos beëindigen in het geval van onvrijwillige werkloosheid. U kunt op ons vertrouwen.

Wat is private lease?

Een scherpe prijs

Privé een auto leasen wordt steeds populairder. Is het ook financieel een aantrekkelijke keuze? Wanneer uw oog valt op een nieuwe Mercedes-Benz, dan is ons antwoord veelal volmondig "Ja". De eerste levensjaren van een auto vindt de grootste afschrijving plaats, een waardevermindering die bij private lease door Mercedes-Benz wordt opgevangen.

Is private lease iets voor u?

Een meer dan aantrekkelijk aanbod


De samenwerking tussen Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Insurance Services en Mercedes-Benz Financial Services maakt de scherpe tarieven mogelijk.

U geniet voordeel bij de bestelling van uw nieuwe A-Klasse, onderhoud en reparatie via onze Mercedes-Benz dealers, de verzekering, rente en alle andere inbegrepen kostenposten. Het mes snijdt aan meerdere kanten en dat merkt u niet alleen financieel, maar ook in de dagelijkse praktijk.

Een Mercedes-Benz least u bij Mercedes-Benz Financial Services

Eén adres voor alles rondom uw Mercedes-Benz. Enkel uw dealer als aanspreekpunt, geen concessies in kwaliteit en maximale ontzorging. We leggen onszelf hoge eisen op voor een onderscheidende service. 

Uw Mercedes-Benz op maat

Standaard rijdt u een Mercedes-Benz altijd met luxe als airconditioning, elektrische ruitbediening en cruise control. Deze klasse is ook uitgevoerd met de nieuwe MBUX-spraakbediening.

Hé Mercedes! 

Wilt u de weersvoorspelling horen of de snelste route naar huis? Activeer de spraakbediening dan met de woorden ‘Hé Mercedes’. Uw auto luistert, begrijpt en praat automatisch. Een veilige manier om onderweg te communiceren en tegelijkertijd de perfecte gesprekspartner voor onderweg.

Toch een andere klasse? Privélease is er ook voor de A-Klasse Hatchback, B-Klasse, CLA, CLA Shooting Brake, GLA, C-Klasse Limousine, C-Klasse Estate en EQA.

Stel uw Mercedes-Benz samen

A-Klasse iets voor u?

U bent van harte welkom in onze showroom en voor het maken van een uitgebreide proefrit. Zo ervaart u ons merk en de A-Klasse het beste. Uw dealer helpt u graag persoonlijk bij het beantwoorden van uw vragen en privé leasen van uw ideale Mercedes-Benz.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een proefrit in te plannen.

Maak een proefrit


Wij beschermen uw privacy en de vertrouwelijkheid van uw gegevens met gepaste zorg. Lees hier meer.