Stel uw Mercedes-Benz samen Maak een proefrit Neem contact op Overzicht modellen

B-Klasse

Met de Private Lease voorraadactie bereikbaarder dan ooit


Stel hier uw B-Klasse samen

Voorraadactie

Geniet nu tijdelijk van tot wel €130 extra voordeel!

Met onze tijdelijke voorraadactie geniet u nu van tot wel €130 extra voordeel op onze voorraadmodellen van de B-Klasse.

Bekijk nu onze voorraadactie!

*Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Private Lease, looptijd 60 maanden, 10.000 km per jaar voor een B 180 Business Line. Consumentenadviesprijs van € 43.368,- incl. kosten rijklaar maken. Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€ 150 eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp, vervangend vervoer, ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2023. De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering.

Justify nothing

De nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse brengt het beste in de mens naar boven. De gezinsauto daagt uit tot het aangaan van nieuwe avonturen, maar is tegelijkertijd veiliger dan ooit! Ontdek de wereld en ga de uitdaging aan. De B-Klasse ondersteunt door zijn comfortabele manier van rijden, veelzijdige uitstraling en MBUX-spraakbediening. Hiervoor hoeft niemand zich te rechtvaardigen. Bent u klaar voor de mooiste tijd van uw leven?

Inclusief alle kosten, exclusief zorgen

Gecombineerd met private lease is uw eigen B-Klasse dichterbij dan ooit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. U hoeft niets te regelen, dat doet de Mercedes-Benz dealer voor u.

Kies het aantal kilometers en de gewenste periode dat u wilt rijden en stel vervolgens eenvoudig uw eigen Mercedes-Benz B-Klasse samen.

Risicovrij rijden met private lease

Zo zorgeloos mogelijk

Anders dan wanneer u een auto koopt of financiert, weet u met private lease precies wat u maandelijks betaalt. Bijna alle kosten zijn inbegrepen! Het enige dat u buiten het leasetarief betaalt zijn de brandstof en eventuele kosten als verkeersboetes. Dat is bij de efficiënte B-Klasse prima te overzien.

Bij Privélease van Mercedes-Benz mag u service op niveau verwachten, dus de services zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. De verzekering is inclusief ongevallen inzittendendekking, verhaalsbijstand en internationale hulp onderweg. Met onze ontslagdekking kunt u de overeenkomst kosteloos beëindigen in het geval van onvrijwillige werkloosheid. U kunt op ons vertrouwen.

Wat is private lease?

Een goede keuze

Privé een auto leasen wordt steeds populairder. Is het ook financieel een aantrekkelijke keuze? Wanneer uw oog valt op een nieuwe Mercedes-Benz, dan is ons antwoord veelal volmondig "Ja". De eerste levensjaren van een auto vindt de grootste afschrijving plaats, een waardevermindering die bij private lease door Mercedes-Benz wordt opgevangen.

Is private lease iets voor u?

Een meer dan aantrekkelijk aanbod


De samenwerking tussen Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Insurance Services en Mercedes-Benz Financial Services maakt de scherpe tarieven mogelijk.

U geniet voordeel bij de bestelling van uw nieuwe B-Klasse, onderhoud en reparatie via onze Mercedes-Benz dealers, de verzekering, rente en alle andere inbegrepen kostenposten. Het mes snijdt aan meerdere kanten en dat merkt u niet alleen financieel, maar ook in de dagelijkse praktijk.

Een Mercedes-Benz least u bij Mercedes-Benz Financial Services

Eén adres voor alles rondom uw Mercedes-Benz. Enkel uw dealer als aanspreekpunt, geen concessies in kwaliteit en maximale ontzorging. We leggen onszelf hoge eisen op voor een onderscheidende service. 

Uw Mercedes-Benz op maat

Standaard rijdt u een Mercedes-Benz altijd met luxe als airconditioning, elektrische ruitbediening en cruise control. Deze klasse is ook uitgevoerd met de nieuwe MBUX-spraakbediening.

Hé Mercedes! 

Wilt u de weersvoorspelling horen of de snelste route naar huis? Activeer de spraakbediening dan met de woorden ‘Hé Mercedes’. Uw auto luistert, begrijpt en praat automatisch. Een veilige manier om onderweg te communiceren en tegelijkertijd de perfecte gesprekspartner voor onderweg.

Toch een andere klasse? Privélease is er ook voor de A-Klasse Hatchback, A-Klasse Limousine, CLA, CLA Shooting Brake, GLA, C-Klasse Limousine, C-Klasse Estate en EQA.

Stel uw Mercedes-Benz samen

B-Klasse iets voor u?

U bent van harte welkom in onze showroom en voor het maken van een uitgebreide proefrit. Zo ervaart u ons merk en de B-Klasse het beste. Uw dealer helpt u graag persoonlijk bij het beantwoorden van uw vragen en privé leasen van uw ideale Mercedes-Benz.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een proefrit in te plannen.

Maak een proefrit


Wij beschermen uw privacy en de vertrouwelijkheid van uw gegevens met gepaste zorg. Lees hier meer.