Stel uw Mercedes-Benz samen Maak een proefrit Neem contact op Overzicht modellen

Nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Estate

Private Lease bereikbaarder dan ooit


Stel hier uw C-Klasse Estate samen

Your ultimate comfortzone

Sportiviteit en luxe zijn naadloos met elkaar verbonden. Dankzij de hoge mate van comfort kunt u direct ontspannen nadat u bent ingestapt. Verschillende lichtfuncties passen zich optimaal aan in elke situatie en zorgen gelijktijdig voor een wonderbaarlijke totaalervaring. Zowel overdag als 's-nachts. Stap in uw C-Klasse Estate en waan u in een oase van rust.

Inclusief kosten, exclusief zorgen

Met private lease is de nieuwe C-Klasse Estate binnen handbereik. U rijdt een gloednieuwe Mercedes-Benz voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten.

U heeft zelf de touwtjes in handen. Kies het aantal kilometers en de gewenste periode dat u wilt rijden en stel vervolgens eenvoudig uw eigen Mercedes-Benz C-Klasse Estate samen. Uw Estate is er helemaal klaar voor, u ook?

Risicovrij rijden met private lease

All inclusive genieten

Privélease van Mercedes-Benz biedt u zekerheid en ontzorgt. Met een leaseovereenkomst op maat weet u precies waar u aan toe bent. Voor een vast maandtarief rijdt u zorgeloos in de nieuwe C-Klasse Estate, inclusief onderhoud, reparatie en schadeherstel. En altijd bij een officiële Mercedes-Benz dealer.

Daarnaast is de verzekering inclusief ongevallen inzittendendekking, verhaalsbijstand en internationale hulp onderweg. En mocht u onvrijwillig werkeloos raken, dan kunt u met onze ontslagdekking de overeenkomst kosteloos beëindigen. Het enige dat u buiten het leasetarief betaalt zijn de brandstof en eventuele kosten als verkeersboetes. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op kunt. Dat is service op topniveau!

Wat is private lease?

Een waardevol aanbod

Private lease heeft de afgelopen jaren een flinke opmars gemaakt. Dat is ook niet zo gek. Privé een auto leasen is namelijk financieel een aantrekkelijke keuze. Wanneer u een auto koopt of financiert vindt in de eerste levensjaren van een auto de grootste afschrijving plaats, een waardevermindering dus. Met privé-lease van Mercedes-Benz worden deze kosten door ons opgevangen. U rijdt uw ideale leaseauto zonder dat u uw spaargeld hoeft te besteden.

Is private lease iets voor u?

Altijd scherp geprijsd


Wij zorgen graag goed voor onze klanten. Daarom bieden wij u een totaalpakket inclusief onderhoud en reparatie via onze Mercedes-Benz dealers, de verzekering, rente en alle andere inbegrepen kostenposten. Zodat u niet alleen veilig, maar ook ontspannen op iedere bestemming aankomt.

De samenwerking tussen Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Insurance Services en Mercedes-Benz Financial Services maakt de scherpe tarieven mogelijk.

Een Mercedes-Benz least u bij Mercedes-Benz Financial Services

Eén adres voor alles rondom uw Mercedes-Benz. Enkel uw dealer als aanspreekpunt, geen concessies in kwaliteit en maximale ontzorging. We leggen onszelf hoge eisen op voor een onderscheidende service.

Uw Mercedes-Benz op maat

Functioneel, modern én luxueus. De nieuwe C-Klasse Estate beschikt over verschillende technische en innovatieve oplossingen. Met de DYNAMIC SELECT-schakelaar past u gemakkelijk de rijdynamiek aan uw rijstijl aan. Zo bepaalt u zelf hoe dynamisch uw nieuwe C-Klasse rijdt . Dankzij de intelligente connectiviteit wordt ook gedeeltelijk geautomatiseerd rijden mogelijk.

Hé Mercedes! 

Met behulp van de intelligente MBUX-spraakassistentie kunt u uw auto aansturen door "Hé Mercedes" te zeggen. Uw C-Klasse Estate luistert, begrijpt en praat automatisch. Dit maakt elke rit niet alleen veiliger maar ook nog eens uniek.

U kunt uw C-Klasse Estate verder exact naar uw wensen samenstellen: kies uw ideale uitvoering, exterieur en interieur, pakket(ten) en opties of accessoires. Toch een andere klasse? Privélease is er ook voor de A-Klasse Hatchback, A-Klasse Limousine, B-Klasse, CLA, CLA Shooting Brake, GLA, de C-Klasse Limousine en EQA.

Stel uw Mercedes-Benz samen

C-Klasse iets voor u?

U bent van harte welkom in onze showroom en voor het maken van een uitgebreide proefrit. Zo ervaart u ons merk en de C-Klasse het beste. Uw dealer helpt u graag persoonlijk bij het beantwoorden van uw vragen en privé leasen van uw ideale Mercedes-Benz.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een proefrit in te plannen.

Maak een proefrit


Wij beschermen uw privacy en de vertrouwelijkheid van uw gegevens met gepaste zorg. Lees hier meer.