Stel uw Mercedes-Benz samen Maak een proefrit Neem contact op Overzicht modellen

Nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Limousine

Private Lease bereikbaarder dan ooit


Stel hier uw C-Klasse samen

Stop dreaming, start doing

De nieuwe C-Klasse Limousine brengt comfort en luxe in uw leven. Zowel het interieur als exterieur ademt sportiviteit, dynamiek en innovatie. Met verschillende lichtfuncties kunt u exact de juiste sfeer creëren. Daarnaast zorgt het Burmester® 3D-surround sound system voor luxueuze audio. In de C-Klasse Limousine bent u altijd onderweg in een bijzondere omgeving. Zowel overdag als 's-nachts.

Full service, nul zorgen

Met private lease rijdt u een gloednieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Limousine voor een vast bedrag per maand. Kies het aantal kilometers en de gewenste periode dat u wilt rijden en stel vervolgens eenvoudig uw eigen Mercedes-Benz C-Klasse Limousine samen.

Onze services zijn zorgvuldig op uw wensen afgestemd. Verzekering, reparatie, onderhoud, schadeherstel en rente: alles is inbegrepen. Wij zorgen dat alles voor het rijden met uw Mercedes-Benz zorgeloos geregeld is!

1 Hoe lang wilt u privé leasen?
2 Hoeveel kilometers rijdt u per jaar?

U least een Mercedes-Benz C-Klasse Limousine vanaf per maand.

Stel uw Mercedes-Benz C-Klasse Limousine samen

Risicovrij rijden met private lease

Verzekerd van optimale service

Met privélease van Mercedes-Benz weet u precies wat u maandelijks betaalt. Het enige dat u buiten het leasetarief betaalt zijn de brandstof en eventuele kosten als verkeersboetes. Uw verzekering is inclusief ongevallen inzittendendekking en verhaalsbijstand. De premie is niet leeftijdsafhankelijk en wordt na schade niet verhoogd. Met pech langs de weg? Geen paniek. Onze service biedt 24/7 internationale pechhulp.


In het geval van onvrijwillige werkloosheid kunt u met onze ontslagdekking de overeenkomst kosteloos beëindigen. U hoeft niets te regelen, dat doet de Mercedes-Benz dealer voor u. Dat is service op topniveau.

Wat is private lease?

Slim geld besparen

Privé een auto leasen biedt veel financiële voordelen. Dit maakt private lease steeds populairder. Wanneer u een auto koopt of financiert vindt in de eerste levensjaren van een auto de grootste afschrijving plaats waardoor de auto snel in waarde vermindert. Deze kosten, de waardevermindering, wordt in het geval van private lease door de leasemaatschappij opgevangen. Zo rijdt u een nieuwe auto zonder dat u uw spaargeld hoeft te besteden.

Is private lease iets voor u?

Service onder één dak


De samenwerking tussen Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Insurance Services en Mercedes-Benz Financial Services maakt de scherpe tarieven mogelijk.

Zo profiteert u van voordeel bij de bestelling van uw nieuwe C-Klasse Limousine. Onderhoud en reparatie verlopen via onze Mercedes-Benz dealers. Eén adres voor alles rondom uw Mercedes-Benz.

Een Mercedes-Benz least u bij Mercedes-Benz Financial Services

Eén adres voor alles rondom uw Mercedes-Benz. Enkel uw dealer als aanspreekpunt, geen concessies in kwaliteit en maximale ontzorging. We leggen onszelf hoge eisen op voor een onderscheidende service. 

Uw Mercedes-Benz op maat

Naast standaard uitrustingen als airconditioning, elektrische ruitbediening en cruise control beschikt de nieuwe C-Klasse Limousine over moderne en innovatieve oplossingen. Met de nieuwe MBUX-spraakbediening kunt u op een veilige manier onderweg communiceren. Wilt u de weersvoorspelling horen of de snelste route naar huis? Activeer de spraakbediening dan met de woorden ‘Hé Mercedes’. Uw auto luistert, begrijpt en praat automatisch terug. Kortom: de nieuwe C-klasse Limousine heeft alles om ervoor te zorgen dat u zich helemaal thuis voelt.


Daarnaast kunt u uw C-Klasse Limousine verder exact naar wens samenstellen: kies uw ideale uitvoering, exterieur en interieur, pakket(ten) en opties of accessoires. Toch een andere klasse? Privélease is er ook voor de A-Klasse Hatchback, A-Klasse Limousine, B-Klasse, CLA, CLA Shooting Brake, GLA, de C-Klasse Estate en EAQ.

Stel uw Mercedes-Benz samen

C-Klasse iets voor u?

U bent van harte welkom in onze showroom en voor het maken van een uitgebreide proefrit. Zo ervaart u ons merk en de C-Klasse het beste. Uw dealer helpt u graag persoonlijk bij het beantwoorden van uw vragen en privé leasen van uw ideale Mercedes-Benz.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een proefrit in te plannen.

Maak een proefrit


Wij beschermen uw privacy en de vertrouwelijkheid van uw gegevens met gepaste zorg. Lees hier meer.