Stel uw Mercedes-Benz samen Maak een proefrit Neem contact op Uw maximale leasebedrag

Mercedes-Benz EQA

Private Lease bereikbaarder dan ooit

vanaf € 549 per maand


Configureer uw Mercedes-Benz EQA

Lets go green together

In de 100% elektrische EQA rijdt u schoner en stiller, zonder CO2-uitstoot. Met de digitale service Mercedes me Charge heeft u in heel Europa toegang tot een groot aantal (snel)oplaadpunten afkomstig uit hernieuwbare – oftewel groene – bronnen zoals zon of wind. Zo bent u altijd verzekerd van een milieuvriendelijke autorit.

Inclusief kosten, exclusief zorgen

Met privélease van Mercedes-Benz rijdt u binnenkort ook groen in uw nieuwe EQA. Onze services zijn zorgvuldig op uw wensen afgestemd. Kies het aantal kilometers en de gewenste periode dat u wilt rijden en stel vervolgens eenvoudig uw eigen Mercedes-Benz EQA samen.

U rijdt uw EQA voor een vast bedrag per maand inclusief verzekering, onderhoud, reparatie en schadeherstel. U bent verzekerd van volledige service bij een officiële Mercedes-Benz dealer. Wij zorgen dat alles voor het rijden in uw Mercedes-Benz zorgeloos geregeld is. En dat is service op topniveau!

1 Hoe lang wilt u privé leasen?
2 Hoeveel kilometers rijdt u per jaar?

U least een Mercedes-Benz EQA vanaf per maand.

Stel uw Mercedes-Benz EQA samen

Risicovrij rijden met private lease

Wij staan altijd voor u klaar

Privélease van Mercedes-Benz biedt u zekerheid. Met een leaseovereenkomst op maat weet u precies waar u aan toe bent. Uw verzekering is inclusief ongevallen inzittendendekking, verhaalsbijstand en internationale hulp onderweg. De premie is niet leeftijdsafhankelijk en wordt na schade niet verhoogd. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op kunt.

Mocht u onvrijwillig werkeloos raken, dan kunt u met onze ontslagdekking de overeenkomst kosteloos beëindigen. Het enige dat u buiten het leasetarief betaalt zijn de brandstof en eventuele kosten als verkeersboetes.

Wat is private lease?

Een waardevol aanbod

Wist u dat privélease van Mercedes-Benz ook financieel een erg aantrekkelijke keuze is? Wanneer u een auto koopt of financiert vindt in de eerste levensjaren van de auto de grootste afschrijving plaats. Door deze afschrijvingskosten ontstaat er een waardevermindering van uw auto. Deze kosten worden in het geval van private lease door de leasemaatschappij opgevangen. Zo rijdt u een gloednieuwe auto, volledig op uw wensen aangepast, zonder dat u uw spaargeld hoeft te uit te geven.

Is private lease iets voor u?

De kracht van samenwerken


Wij bieden u een totaalpakket inclusief onderhoud en reparatie via onze Mercedes-Benz dealers, de verzekering, rente en alle andere inbegrepen kostenposten. Zo komt u niet alleen veilig, maar ook ontspannen op iedere bestemming aan!

De samenwerking tussen Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Insurance Services en Mercedes-Benz Financial Services maakt de scherpe tarieven mogelijk.

Een Mercedes-Benz least u bij Mercedes-Benz Financial Services

Eén adres voor alles rondom uw Mercedes-Benz. Enkel uw dealer als aanspreekpunt, geen concessies in kwaliteit en maximale ontzorging. We leggen onszelf hoge eisen op voor een onderscheidende service. 

Uw Mercedes-Benz op maat

Modern, sportief en milieubewust. De Mercedes EQA maakt het alledaagse leven gemakkelijk en zorgt voor meer comfort en vrijheid. De EQA heeft een gemiddelde actieradius van ca. 400 km. Middels de remote- en navigatieservices kunt u in één oogopslag de resterende actieradius zien, én waar zich beschikbare oplaadpunten in de directe omgeving of langs de route bevinden. Snel opladen? Bij een snellaadpunt is uw accu binnen 30 minuten voor 80% opgeladen. Het opladen van een accu was nog nooit zo eenvoudig!

Wilt u de snelste route naar huis of handsfree met iemand contact opnemen? Met behulp van de intelligente MBUX-spraakassistentie kunt u uw auto aansturen door "Hé Mercedes" te zeggen. Uw auto luistert, begrijpt en praat automatisch terug. Dit maakt elke rit niet alleen veiliger maar ook nog eens uniek. Zo kunt u op een veilige manier onderweg communiceren.

U kunt uw EQA verder exact naar uw wensen samenstellen: kies uw ideale uitvoering, exterieur en interieur, pakket(ten) en opties of accessoires. Toch een andere klasse? Privélease is er ook voor de A-Klasse Hatchback, A-Klasse Limousine, B-Klasse, CLA, CLA Shooting Brake, GLA, de C-Klasse Limousine en de C-Klasse Estate.

Stel uw Mercedes-Benz samen

EQA iets voor u?

U bent van harte welkom in onze showroom en voor het maken van een uitgebreide proefrit. Zo ervaart u ons merk en de EQA het beste. Uw dealer helpt u graag persoonlijk bij het beantwoorden van uw vragen en privé leasen van uw ideale Mercedes-Benz.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een proefrit in te plannen.

Maak een proefrit


Wij beschermen uw privacy en de vertrouwelijkheid van uw gegevens met gepaste zorg. Lees hier meer.