Stel uw Mercedes-Benz samen Maak een proefrit Neem contact op Overzicht modellen

Mercedes-Benz EQB

Met Private Lease bereikbaarder dan ooit!


Stel hier uw nieuwe EQB samen!

De nieuwe EQB

Bij de nieuwe EQB zijn typische designelementen van Mercedes-EQ gecombineerd met een hoekige en karakteristieke verschijning. Maximaal zeven zitplaatsen, een ruime bagageruimte en het MBUX-multimediasysteem zorgen ervoor dat u elektrisch rijden op een heel nieuwe wijze kunt ervaren.

Inclusief alle kosten, exclusief zorgen.

Gecombineerd met Private Lease is uw nieuwe EQB dichterbij dan ooit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. U hoeft niets te regelen, dat doet de Mercedes-Benz dealer voor u.

Kies het aantal kilometers en de gewenste periode dat u wilt rijden en stel vervolgens eenvoudig uw eigen Mercedes-Benz EQB samen.

Stel hier uw EQB samen en bereken uw maandprijs!

Interieur van de EQB

Altijd indrukwekkend, elke rit weer. Roségoudkleurige elementen en het backlit sierdeel zorgen voor een moderne hightech-ambiance in het interieur van de EQB. Gericht aangebrachte designaccenten als buiselementen in aluminiumlook versterken bovendien het solide, robuuste en hoogwaardige totaalbeeld.

 

Exterieur EQB

Het design overtuigt meteen. Met de karakteristieke black panel-grille en de doorlopende led-lichtstrook aan de voor- en achterzijde is de EQB duidelijk als lid van de Mercedes-EQ familie herkenbaar. vormgegeven, de details nog opvallender. Chique, toch?

 

Stel hier uw EQB samen!

Zo zorgeloos mogelijk

Anders dan wanneer u een auto koopt, weet u met Private Lease precies wat u maandelijks betaalt. Op de brandstof na zijn bijna alle kosten inbegrepen!

Bij Private Lease van Mercedes-Benz mag u service op niveau verwachten, dus de services zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. De verzekering is inclusief ongevallen inzittendendekking, verhaalsbijstand en internationale hulp onderweg. Met onze ontslagdekking kunt u de overeenkomst kosteloos beëindigen in het geval van onvrijwillige werkloosheid. U kunt op ons vertrouwen.

Stel hier uw EQB samen!