Stel uw Mercedes-Benz samen Maak een proefrit Neem contact op Overzicht modellen

Mercedes-Benz EQ

100% elektrisch met Mercedes-Benz Private lease!

Bekijk ons elektrische aanbod


De toekomst was nog nooit zo dichtbij.

Mercedes-EQ. De naam staat symbool voor vooruitstrevende elektrische technologie en toekomstgerichte mobiliteit. Onze elektrische Mercedes-EQ modellen bieden u vandaag de technologieën van morgen, en dat met hetzelfde hoogstaande design-, stijl- en comfortniveau dat u gewend bent van al onze voertuigen. Met Mercedes-EQ heeft u de toekomst in handen. Letterlijk. Welke elektrische Mercedes-Benz gaat u Private Leasen?

De nieuwe EQA en EQB

De nieuwe EQB. Elektrische mobiliteit in een nieuwe dimensie!

Bij de nieuwe EQB zijn typische designelementen van Mercedes-EQ gecombineerd met een hoekige en karakteristieke verschijning. Maximaal zeven zitplaatsen, een ruime bagageruimte en het MBUX-multimediasysteem zorgen ervoor dat u elektrisch rijden op een heel nieuwe wijze kunt ervaren.

 

Stel mijn EQB samen, vanaf €649.

Bepaal zelf waar u uw EQB oplaadt. Dat kan namelijk comfortabel thuis met de intelligente wallbox van innogy of onderweg bij een van de vele publieke oplaadpunten. 

De nieuwe EQA. This is for a new generation.

De EQA vertegenwoordigt de nieuwe elektromobiele lifestyle met nieuwe, markante designelementen. Het exterieur van de EQA heeft een duidelijke identificatie dankzij karakteristieke designkenmerken.

De EQA is de compacte atleet onder de modellen van Mercedes-EQ, duidelijk herkenbaar door de voor het merk typerende black panel-grille met centraal aangebrachte ster en de lichtstrook aan de voor- en achterzijde. Naar de sportiviteit van het model wordt ook door de subtiele powerdomes op de motorkap verwezen.

Stel mijn EQA samen, vanaf €599.