Stel uw Mercedes-Benz samen Maak een proefrit Neem contact op Overzicht modellen

Onze Plug-in Hybrids modellen

Zeer aantrekkelijk in Private Lease

Bekijk hieronder ons aanbod


Onze Plug-in Hybrid modellen brengen u verder dan u denkt.

Kiezen voor een Mercedes-Benz Plug-in Hybrid is kiezen voor het beste van twee werelden - zonder compromissen te sluiten. Naast hun krachtige verbrandingsmotor bieden ze het beste van de huidige en toekomstige elektrotechnologie, aangevuld met het design, de stijl en het comfort die kenmerkend zijn voor al onze voertuigen. Met onze Plug-in Hybrid modellen heeft u de toekomst in handen. Letterlijk.

A-Klasse Hatchback Plug-in Hybrid

Bij de A-Klasse met plug-in hybrid-aandrijving is de dynamiek en efficiëntie van een elektromotor gecombineerd met de actieradius van een verbrandingsmotor. Deze combinatie levert een maximaal systeemvermogen van 160 kW (218 pk) en een maximumkoppel van 450 Nm. De elektromotor zorgt voor extra vermogen tijdens het accelereren of dat u in de stad puur elektrisch een maximale afstand van 71 kilometer kunt afleggen, zodat u het grootste deel van uw dag ontspannen lokaal emissievrij kunt rijden.

Stel hier uw eigen A-Klasse Hybrid samen!

A-klasse Limousine Plug-in Hybrid

De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse: heeft een revolutionair gevoel. En ziet er ook zo uit. Als limousine met een dynamisch en elegant silhouet toont hij zich van zijn sportieve kant. En met de nieuwe MBUX-spraakbediening is hij ook nog eens heel aanspreekbaar. Deze limousine biedt vooral meer van alles: meer ruimte, meer comfort, gewoon meer A-Klasse.

Stel hier uw A-Klasse Limousine Hybrid samen!

B-Klasse Plug-in Hybrid

De nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse brengt het beste in de mens naar boven. De gezinsauto daagt uit tot het aangaan van nieuwe avonturen, maar is tegelijkertijd veiliger dan ooit! Ontdek de wereld en ga de uitdaging aan. De B-Klasse ondersteunt door zijn comfortabele manier van rijden, veelzijdige uitstraling en MBUX-spraakbediening. Hiervoor hoeft niemand zich te rechtvaardigen. Bent u klaar voor de mooiste tijd van uw leven?

Stel hier uw B-Klasse Hybrid samen!

CLA Coupé Plug-in Hybrid

Uitzonderlijk expressief en uitdagend maakt de CLA een duidelijk statement in het middenklasse segment. Een innovatief design, sprekende details, uitgebreide connectiviteit en efficiënte motoren: het is een échte rockster. Configureer de CLA naar uw smaak en verheug u op zijn grootse optreden.

Stel hier uw CLA Hybrid samen!

CLA Shooting Brake Plug-in Hybrid

Ervaar de stad als nooit tevoren. Met de CLA Shooting Brake is zelfs iedere dagelijkse rit naar kantoor een exclusieve belevenis. U ervaart een unieke mix van royale ruimte en een sportief design en staat in het middelpunt van de belangstelling. Deze rockster laat zeker hoofden draaien, of u de CLA Shooting Brake nu in de lakkleur cavansietblauw of anders configureert. 

Stel hier uw CLA Shooting Brake Hybrid samen!

GLA Plug-in Hybrid

Deze compacte allrounder staat symbool voor onbeperkte vrijheid. U voelt zich zelfs in de stad een avonturier, vrij om te doen en laten wat u wilt. Een sportief en dynamisch design, ultramoderne aandrijvingstechnologie en uiteraard het comfort en de veiligheid van een Mercedes-Benz: alles is mogelijk. Geniet van dat alles in uw nieuwe GLA.

Stel hier uw GLA Plug-in Hybrid samen!

Compromisloos rijplezier

De inbreng van de elektromotor maakt dagelijks compromisloos rijplezier mogelijk. Het gecombineerde vermogen en het hoge gecombineerde koppel zorgt voor een acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts luttele seconden.

Alle Plug-in Hybrids zijn uitgerust met nieuwe rijmodi om het brandstofverbruik te verminderen en een optimale werking van de batterij te garanderen. Van de Eco-modus, die de gelijktijdige werking van beide motoren optimaliseert, over de Elektrische modus, die het mogelijk maakt om emissievrij te rijden tot 140 km/u, tot de Sport-modus die zorgt voor een verbeterd boost-effect: een Plug-in Hybrid past zich in alle omstandigheden aan al uw behoeften aan.

Maak een proefrit

U bent van harte welkom in onze showroom en voor het maken van een uitgebreide proefrit. Zo ervaart u ons merk en plug-in hybrid het beste. Uw dealer helpt u graag persoonlijk bij het beantwoorden van uw vragen en privé leasen van uw ideale Mercedes-Benz.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een proefrit in te plannen.

Maak een proefrit


Wij beschermen uw privacy en de vertrouwelijkheid van uw gegevens met gepaste zorg. Lees hier meer.